Fiatal Házasok Klubja

Fiatal házasok hála Istennek sokan vagyunk a gyülekezetünkben.

Ezen a klubon igyekszünk egymást segíteni, hogy jobb feleségek / férjek lehessünk, hogy a házasságaink boldogak és kiegyensúlyozottak lehessenek.

Minden hónapban 3 alkalmat tartunk. A rendszer általában a következő:

Van egy alkalom csak a feleségeknek, egy másik alkalom a férjeknek (ilyenkor párjaink vigyáznak a gyerekekre otthon), és minden hónapban egyszer párok, és gyerekeik vagyunk együtt, ilyenkor vannak hivatásos bébiszittereink is, hogy felhőtlenebb legyen az este. Egy hetet minden hónapban kihagyunk, mert így könnyebb szervezni az életünket...

Minden hónapban egy-egy pár látja vendégül a csapatot otthonában, és egy másik pár készül, hogy vezesse a beszélgetést. Segítségül hívunk jó könyveket, és előre megírt jegyzeteket, hogy tényleg tartalmasak legyenek az egyébként kötetlen beszélgetéseink.

Nagyon szeretjük ezt a formát, és örömmel várjuk azokat, akik csatlakozni szeretnének hozzánk, hogy együtt tanuljunk egymástól a beszélgetéseken keresztül, és imádkozhassunk is egymásért, családjainkért.

Ha szeretnétek pároddal csatlakozni ehhez a klubhoz, keressetek minket a gyülekezet elérhetőségein! Minden segítséget és információt megadunk!